برانيز شكلات و توت فرنگي
يك كيك خوشمزه براي فصل تابستان
- كره: ۵۰ گرم
- پوره سيب:يك فنجان
- شكلات تلخ: ۲۰۰ گرم
- شكر قهوهاي: سه چهارم فنجان
- تخممرغ: ۴ عدد
- آرد: يك و يك سوم فنجان
- پودر كاكائو: يك سوم فنجان
- بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
- توت فرنگي: ۲ فنجان
روش تهیه :
1. فر را در دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
۲.در يك ظرف كوچك كره و شكلات را روي حرارت آب كنيد.
3. آنها را هم بزنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
۴. شكر و تخممرغها را هم در يك ظرف ديگر بزنيد تا مايهاي نرم به دست آيد. سپس آرد، پودر كاكائو و بيكينگ پودر را با مواد ديگر آماده شده مخلوط كرده و خوب هم بزنيد.
5. مايه را درون يك قالب كه با كاغذ پخت پوشانده شده بريزيد و توت فرنگيها را روي آن قرار دهيد.
۶. حدود ۴۵ تا ۵۰ دقيقه آن را درون فر بپزيد.
پ
نظر کاربران
mishe tare rahye anvae noshidaniaro ham bezarid