«رُست بیف فلفلی» را با حوصله درست کنید
اگر مشکلی با خوردن غذاهای تند ندارید، امروز که روز تعطیل است و حوصله و وقت بیشتری برای آشپزی دارید، این رست بیف فلفلی را درست کنید. رست بیف فلفلی را به سبک زیر تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید...
- فلفلسیاه نیمكوب ۱ قاشق سوپخوری
- فیلهی گوساله ۵۰۰ گرم
- روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
- جعفری درشتخردكرده یكدوم پیمانه
- پیازچهی خردكرده یكچهارم پیمانه
- سس خردل ۲ قاشق سوپخوری
1. فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود.
2. حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید.
3. سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزیها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید.
4. اینك رستبیف آمادهی میل كردن میباشد. همچنین میتوان آن را حلقهحلقه كرد و روی نان كرهای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.
ارسال نظر