پاستا با عطر هندي
آشپزي تركيبي، علاوه بر اينكه طعمهاي جديدي به شما ميدهد، دستتان را براي تركيب و مخلوط كردن انواع و اقسام موادي كه در حالت عادي در كنار هم بودن آنها غيرممكن است، باز ميگذارد.
مجله ای ده آل : آشپزي تركيبي، علاوه بر اينكه طعمهاي جديدي به شما ميدهد، دستتان را براي تركيب و مخلوط كردن انواع و اقسام موادي كه در حالت عادي در كنار هم بودن آنها غيرممكن است، باز ميگذارد. كساني كه آشپزي ساده ايتاليايي و عطر و طعم خوش و تند غذاهاي هندي را ميپسندند، آستينها را بالا بزنند و دست به كار شوند.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
- پاستاي پنه: ۴۰۰ گرم
- گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم، چرخكرده
- پياز متوسط: يك عدد، رندهشده
- سير: ۲ حبه، رندهشده
- روغن مايع: ۶ قاشق غذاخوري
- ادويه گرم ماسالا: يك قاشق غذاخوري
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
- آرد:۳ قاشق غذاخوري
- شير: نيم ليتر
- كره گياهي: ۳ قاشق غذاخوري
- پودر جوزهندي: يك قاشق چايخوري
- پنير موتزارلا: ۳۰۰ گرم، رندهشده
پاستا را در 4 ليتر آب جوش به همراه 4 قاشق غذاخوري نمك و4 قاشق غذاخوري روغن، 12 تا 15 دقيقه بجوشانيد تا مغزپخت شود، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
آب پياز را بگيريد. روغن را در يك تابه گود روي شعله متوسط داغ كنيد. پياز و سير را 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني كه آب آن تبخير شده و كمي رنگ بگيرد، تفت دهيد. ادويه گرم ماسالا، فلفل سياه و دارچين را اضافه كرده و يك دقيقه تفت دهيد تاآب آن خارج شود. گوشت را اضافه كرده و با پياز مخلوط كنيد. 15 دقيقه آن را تفت دهيد تا آن كشيده و رنگش عوض شود.
داخل مايه گوشت و پياز، نيم پيمانه آب جوش بريزيد. هنگامي كه به جوش آمد شعله را كم كنيد تا به آرامي بپزد. زماني كه آب آن كار رفت، نمك آن را اندازه كنيد.
كره را در يك قابلمه كوچك روي شعله ملايم آب كنيد، آرد را اضافه كرده و 30 ثانيه تفت دهيد، سپس شير را اضافه كنيد. سس را روي شعله ملايم مدام هم بزنيد تا به غلظت ماست سفت درآيد. قبل از غليظ شدن، جوز هندي را داخل سس ريخته و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
يك ظرف نسوز گود را چرب كنيد. پاستا و مايه گوشت را كه سرد شدهاند به همراه 50 گرم پنير مخلوط كنيد و كف ظرف بريزيد. سس سفيد را روي پاستا بريزيد و پنير باقيمانده را روي آن بپاشيد. ظرف را 15 تا 20 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا پنير برشته و طلايي شود.
نكات:
- براي اينكه رنگ پنير بهتر شود، روي آن كمي پاپريكا بپاشيد.
- براي تهيه اين غذا از هر نوع پاستاي فرمي كه مايل هستید استفاده كنيد.
- اضافه كردن ادويه به سس سفيد قبل از غليظ شدن، از گلوله شدن آن جلوگيري ميكند.
- ميتوانيد به مايه گوشت ۴ قاشق غذاخوري آبليمو و كمي گشنيز ساطوري اضافه كنيد.
نظر کاربران
آخ جون با خوردن این غذا برای مرگ آماده شدیم