پاچینی؛ یک سورپرایز خوشمزه و کم هزینه
اگر هوس یک غذای متفاوت کرده اید اما حس بیرون رفتن یا هزینه کردن ندارید پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه کنید! مقدار مواد اولیه این غذا بسته به تعداد افرادی که برای آنها این غذا را تهیه می کنید متغییر می باشد اما هزینه تهیه آن برای سه نفر حداکثر ۱۰ الی ۱۵ هزارتومان می باشد
مواد لازم:
- کتف مرغ…برای هر نفر ۳ الی ۴ عدد
- پیاز خرد شده
- زعفران دم کرده
- نمک و فلفل…..اگر خواستید تند و اسپایسی باشد از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید
- آبلیمو
- پودر سیر
- کنجد
- آرد ذرت
- آرد سوخاری
- کنجد
- تخم مرغ
- روغن
طرز تهیه:
۱- در ابتدا کتف مرغ ها را از ساق برش بزنید ،گوشت را به سمت پایین برگردانده و گرد کنید.به عکس زیر دقت کنید.
۲- شکلی که پیدا میکند به این صورت خواهد بود.
۳- حالا مرغ ها را شسته و بعد ازینکه آب آنها گرفته شد آنها را در مخلوط پیاز،زعفران،آبلیمو،پودرسیر،نمک و فلفل_یا هر مایه ای که خودتان دوست دارید _برای طعم دار شدن به مدت ۴ ساعت الی یک شب بخوابانید.
نکته
""اگر عجله دارید میتوانید این مرحله را کوتاه کرده یا حذف کنید اما در مزه آن تاثیر خواهد گذاشت""
۴- در مرحله بعدی آرد سوخاری،آرد ذرت،پنیر پارمزان و کنجد را مخلوط کرده در بشقاب پهن بریزید. از طرفی تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید. روغن را در ظرف گود_مثل شیرجوش_ریخته و داغ کنید.
کتف ها را در آرد بغلتانید.
۵- سپس در تخم مرغ زده شده آغشته کنید.
۶- مجددا در آرد بغلتانید.
۷- و در ظرفی که روغن داغ کرده اید با شعله کم سرخ کنید.
نکته
""روغن تا روی مرغ ها را بگیرد""
۸- بعد ازینکه خوب سرخ شد روی توری یا دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی گرفته شود. سپس با سیب زمینی سرخ شده و به سلیقه خودتان تزیین و میل کنید.
نکات کلیدی:
۱- میتوانید در مرحله اول مرغ های مزه دار شده را در آرد معمولی غلتانده و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری خالی بغلتانید .مطمئن باشید طعم خوبی خواهد داشت.و بسیاری از مواد نیز حذف خواهد شد.
۲- میتوانید در پودر سوخاری کمی رزماری نیز خرد کنید البته بسته به ذائقه شما دارد
۳- ساق های مرغ را میتوانید با الومینیوم بپیچید تا خوردن راحت تر و شکل بهتری پیدا کند
۴- قیمت کتف مرغ مناسب بوده و یک بسته ۱۵ تایی آن حدودا ۸هزار تومان میباشد
۵- در صورتی که این غذا را برای مهمانی درست کنید میتوانید از قبل آن را آماده کرده و فقط سرخ کردن آن را در ۲۰ دقیقه انجام دهید.
نظر کاربران
چرا صفحه ها لود نمیشوند ؟ چرا سایت اینجوری شده ؟
با سلام و خسته نباشید
من هروز سایت جالب شما رو میبینم به خاطر غذاهای خوب و جالبی که میگذارید.
اما متاسفانه از وقتی که طراحی جدید سایت رو انجام دادین وقتی که روی ادامه مطلب کلیک میکنم مطلب رو باز نمیکنه.
ممنون میشم که این مشکل اصلاح بشه.
با تشکر فراوان