سالاد انبه و چیلی
برای شروع پوست انبه را با پوستكن بكنید. هسته میوهها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبهها تكه و به ظرف اضافه كنید.
مجله ایده آل :
مواد لازم برای 4 نفر:
- انبه رسیده: یك عدد
- خیار: یك عدد
- لیمو: ۲عدد
- نعناع تازه: ۴ شاخه
- پیازچه: ۲عدد
- فلفل قرمز چیلی: یك عدد
- روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
برای شروع پوست انبه را با پوستكن بكنید. هسته میوهها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبهها تكه و به ظرف اضافه كنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگها را از شاخه جدا كرده و تكهتكه كنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچههایی را كه برای این كار آماده كردهاید سریع برش زده و همراه فلفلهای ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمك و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.
ارسال نظر