۳۵۳۱۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

سالاد انبه و چیلی

برای شروع پوست انبه را با پوست‌كن بكنید. هسته میوه‌ها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبه‌ها تكه و به ظرف اضافه كنید.



سالاد  انبه و چیلی

مجله ایده آل :


سالاد  انبه و چیلی



مواد لازم برای 4 نفر:
  • انبه رسیده: یك عدد
  • خیار: یك‌ عدد
  • لیمو: ۲عدد
  • نعناع تازه: ۴ شاخه
  • پیازچه: ۲عدد
  • فلفل قرمز چیلی: یك عدد
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

برای شروع پوست انبه را با پوست‌كن بكنید. هسته میوه‌ها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبه‌ها تكه و به ظرف اضافه كنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا كرده و تكه‌تكه كنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را كه برای این كار آماده كرده​اید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمك و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج