۱۲ نکته مهم دربارهی درست کردن جوجه کباب
جوجه کبابهای ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری میتونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
وبسایت کاغذ رنگی: جوجه کبابهای ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری میتونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
۱- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه: ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمهای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن، ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه، چون در این صورت جوجهها روی آتیش زود میسوزه)
۲- از برشهای بزرگ فلفل دلمهای و پیاز در موادتون حتما استفاده کنید و بعد از به سیخ کشیدن جوجهها فلفل دلمهای و پیازی رو هم که داخل مواد بوده به سیخ بکشید و کبابی کنید. (این نکته رو اگه پیازخور هستید حتما انجامش بدید مطمئنم خوشتون میاد)
۳-زعفران رو اصلا حذف و مقدارش رو کم نکنید ..، چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی بسته به زعفرون اونه ..
۴- ادویههای دیگه مثل دارچین .. سماق .. کاری و .. رو به موادتون اضافه نکنید، چون طعم اصلی رو از بین میبره ..
۵-مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه میکنید خیلی زیاد نباشه .. آبلیموی زیاد باعث سفت شدن جوجه میشه.
۶- موقع به سیخ کشیدن جوجهها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجهها هم حرارت ببینه و پخته بشه .. پس جوجهها رو خیلی به هم نچسبونید.
۷-جوجهها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزهتر و بهتر میشه .. پس این نکته رو حتما در نظر داشته باشید و کمتر از ۶ ساعت جوجه رو به سیخ نکشید.
۸- *۳ الی ۴ دقیقه قبل از سیخ کشیدن جوجه هاتون ۲ تا کیوی رو توش رنده کنید نیاید بیشتر از پنچ دقیقه بشه، چون کیوی اسید داره و جوجه رو خراب میکنه* یا موقعی که جوجه هاتون رو به سیخ کشیدید یه کیوی رو نصف کنید و روی جوجهها بکشید جوجه فوق العاده ترد و لذیذ میشه.
۹-یه سس کرهای آماده کنید و بعد از پخته شدن جوجهها روی اون بریزید (سس شامل کره آب شده + زعفرون + کمی آبلیمو و نمک هست) تا یه جوجه آبدار و خوشمزه داشته باشید.
۱۰- تکههای مرغ نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشه .. در صورتیکه تکهها بزرگ باشه جوجهها مغز پخت نمیشه و اگه کوچیک باشه جوجهها درست به سیخ کشیده نمیشه و زود میسوزه ..
۱۱-در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید، چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه .. آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه .. آتیش ملایم باید باشه ..
۱۲- اگر میخواهید جوجهای خوش رنگ داشته باشید ۱ الی ۲ عدد گوجه فرنگی داخل ان رنده کنید فقط موقعه کباب کردن تکههای گوجه رو از روی جوجهها بردارید تا هنگام حرارت دیدن نسوزند.
نظر کاربران
یه نکته میخوام بگم فکر نکنم کسی تا الان انجام داده باشه
خودم تست کردم بارها وجوجه بسیار نرم شده
فقط همین
نیم ساعت قبل به سیخ کشیدن جوجه رو بزارید تو فریزر تا یکم حالت یخ زدگی پیدا کنه
تو همون حالت بزنید به سی بزارید رو اتیش
قول میدم بهترین و نرم ترین جوجه رو داشته باشید
دوستان میشه جوجه رو توی فریر نگه داری کرد تا هر موقع خواستیم بزنیمبه سیخ
پاسخ ها
مرجان جون نمیشه طعممواد وارد گوشت نمیشه و از طرفی عطر و بوی زعفرون و مواد چاشنی از بینمیره .بهتره تازه به تازه درست کنی
نکاتی که اوردی درسته منتهی عکسها کبابها سوخته با رعایت این نکات نباید این اتفاق بیوفته .چند تا ریزه کاری هم داره که فقط من میدونم و انتشار اونها بعد مرگم صورت میپذیره خخخ
کبابات که کلا سوخته همش!! آخریه هم که اصلا خشک و بی رنگ و رو هست!!! پس این 12 نکته کجاش کاربرد داشته؟؟!!
پاسخ ها
خخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخ
عزیزم خیلی خشک و سوخته به نظر میاد.