۳۴۵۵۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

دسر پاناكوتا با ژله لیمو

ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده كنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد...



دسر پاناكوتا با ژله لیمو

مجله آشپزی ایده آل :

دسر پاناكوتا با ژله لیمو

مواد لازم:
  • خامه: 750 گرم
  • ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  • شكر: 90 گرم
  • وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • رنده پوست لیمو: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • اسانس لیمو: چند قطره
  • ژله لیمو: یک بسته
روش تهیه:

۱- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده كنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.

۲- ۳ قاشق سوپ‌خوری از خامه را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

۳- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شكر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

۴- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه كنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.

۵- مواد را روی ژله بسته‌شده بریزید و به‌مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد.

۶- سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.

پیشنهاد:

۱- در صورت تمایل می‌توانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید

۲- شما می‌توانید از هر طعم ژله‌ای كه مایلید، برای این دسر استفاده كنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج