۳۴۵۴۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

شیرینی ونیزی، همه جا طرفدار دارد!

آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.


شیرینی ونیزی، همه جا طرفدار دارد!

مجله آشپزی ایده آل :

شیرینی ونیزی، همه جا طرفدار دارد!

مواد لازم:
  • آرد: ‌225 گرم
  • مارگارین: ‌225 گرم
  • پودر قند: ‌50 گرم
  • آرد ذرت: ‌50 گرم
  • پودر نسکافه‌: در صورت تمایل
  • وانیل: ‌یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.

۲- آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.

۳- حدود ۱۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.

۴- سپس در فر در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۵- بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینی‌ها را پودر قند بپاشید.

نكته:

در صورت تمایل یك قاشق چای‌خوری نسکافه را با مقداری شیر حل كرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج