شیرینی ونیزی، همه جا طرفدار دارد!
آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگرهدار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- آرد: 225 گرم
- مارگارین: 225 گرم
- پودر قند: 50 گرم
- آرد ذرت: 50 گرم
- پودر نسکافه: در صورت تمایل
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.
۲- آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگرهدار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.
۳- حدود ۱۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.
۴- سپس در فر در حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۵- بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینیها را پودر قند بپاشید.
نكته:
در صورت تمایل یك قاشق چایخوری نسکافه را با مقداری شیر حل كرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.
ارسال نظر