چیزكیك برانیز
قالبی مربع شكل و به ابعاد ۲۰ ×۲۰ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید، بهصورتی كه از اطراف حدود ۵ سانتیمتر بلندتر باشد.
مواد لازم:
- كره خرد شده: 125 گرم
- شكلات سیاه:150 گرم
- تخممرغ: یك عدد
- شكر: 150 گرم
- آرد:150 گرم
- بیكینگ پودر:. یكدوم قاشق چایخوری
- آب: 1/2 پیمانه
- ژلاتین:6 قاشق چایخوری
- پنیر خامهای:350 گرم
- شكر: 90 گرم
- خامه:300 گرم
- انار: 2 عدد
۱- قالبی مربع شكل و به ابعاد ۲۰ ×۲۰ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید، بهصورتی كه از اطراف حدود ۵ سانتیمتر بلندتر باشد.
۲- كره و شكلات را روی حرارت بگذارید تا صاف و یكدست شود.
۳- تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود و مخلوط شكلات ذوبشده و سردشده را به آن بیفزایید.
۴- حالا آرد و بیكینگپودر را با هم الك و به مایه اضافه كنید.
۵- مایه را داخل قالب بریزید و در فر گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بهمدت ۲۰دقیقه بپزید.۶- آنگاه مواد رویه را روی برانیز بریزید و بهمدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
روش تهیه رویه:
پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید. سپس ژلاتین حلشده را به همراه خامه فرم گرفته به مخلوط بیفزایید. آنگاه دانههای انار را اضافه كرده، بعد از مخلوط كردن داخل قالب ریخته و روی آن را صاف كنید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد.
ارسال نظر