۳۴۵۳۷
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

چیزكیك برانیز

قالبی مربع شكل و به ابعاد ۲۰ ×۲۰ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید، به‌صورتی كه از اطراف حدود ۵ سانتی‌متر بلندتر باشد.

چیزكیك برانیز

مجله آشپزی ایده آل :

چیزكیك برانیز

مواد لازم:
  • كره خرد شده: 125 گرم
  • شكلات سیاه:150 گرم
  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • شكر: 150 گرم
  • آرد:150 گرم
  • بیكینگ پودر:. یك‌دوم قاشق چای‌خوری
مواد لازم رویه:
  • آب: 1/2 پیمانه
  • ژلاتین:6 قاشق چای‌خوری
  • پنیر خامه‌ای:350 گرم
  • شكر: 90 گرم
  • خامه:300 گرم
  • انار: 2 عدد
روش تهیه:

۱- قالبی مربع شكل و به ابعاد ۲۰ ×۲۰ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید، به‌صورتی كه از اطراف حدود ۵ سانتی‌متر بلندتر باشد.

۲- كره و شكلات را روی حرارت بگذارید تا صاف و یكدست شود.

۳- تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود و مخلوط شكلات ذوب‌شده و سردشده را به آن بیفزایید.

۴- حالا آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك و به مایه اضافه كنید.

۵- مایه را داخل قالب بریزید و در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به‌مدت ۲۰‌دقیقه بپزید.۶- آن‌گاه مواد رویه را روی برانیز بریزید و به‌مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

روش تهیه رویه:

پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید. سپس ژلاتین حل‌شده را به همراه خامه فرم گرفته به مخلوط بیفزایید. آن‌گاه دانه‌های انار را اضافه كرده، بعد از مخلوط كردن داخل قالب ریخته و روی آن را صاف كنید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج