یک عصر پاییزی با هات چاكلت دارچین
بهترين موقع خوردن هاتچاكلت هنگام عصر است و البته با يك تكه كيك ترجيحا شكلاتي!
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- پودركاكائو: 2 قاشق چايخوري
- پودر شكلات: 5 قاشق چايخوري
- پودر دارچين: يكچهارم قاشق چايخوري
- شير: يك فنجان
روش تهيه:
پودرهاي گفته شده را به علاوه شير داخل شيرجوش كوچكي ريخته روي حرارت گاز با دماي معمولي قرار دهيد و در حين داغ شدن با يك قاشق آن را به صورت متناوب هم بزنيد تا پودرها تكهتكه نباشند و مايع به صورت يكدست باشد. قبل از قل زدن حرارت را خاموش كنيد.
فوت آشپزي:
قبل از اينكه پودر را داخل شيرجوش بريزيد، ميتوانيد آن را داخل يك كاسه كوچك ريخته و با مقداري آبجوش هم بزنيد تا مايع يكدستي به دست آيد.
ارسال نظر