اسمـوتي انبه و موز خامهاي
موز را پوست كنده، برگهاي فيساليس را نيز از آن جدا ميكنيم. تمامي مواد را در ميكسر ريخته و چند دقيقه با هم ميكس ميكنيم تا تكههاي يخ نيز باقي نمانند.
- كمپوت انبه: يك قوطي
- موز: ۲ عدد بزرگ
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- پودرشكر: ۳ قاشق غذاخوري
- يخ خردشده: يك ليوان
- فيساليس در صورت تمايل: ۴ عدد
روش تهیه :
موز را پوست كنده، برگهاي فيساليس را نيز از آن جدا ميكنيم. تمامي مواد را در ميكسر ريخته و چند دقيقه با هم ميكس ميكنيم تا تكههاي يخ نيز باقي نمانند. اگر احساس كرديم اسموتي خيلي سرد است و تكههاي يخ در آن حل نميشود حتما آن را از صافي ميگذرانيم و داخل ليوانهاي تك نفره سرو ميكنيم. براي تزئين روي اسموتي از مقداري آب انبه و فيساليس استفاده ميكنيم.
نظر کاربران
deser ro bebin
vaghan in ghesmataye ashpazio desero dos darammmmmm