كـوكـى؛ شیرینی با طعم گردو برای عصرانه
آرد را با بكینگپودر مخلوط كرده، الك كنید و به مواد شیرینی اضافه كرده، به حالت دورانی هم بزنید تا یكدست شود.....
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- شكر: 100 گرم
- آرد: ۲۵۰ گرم
- بكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- تخممرغ: 3 عدد
- كشمش: ۱۰۰ گرم
- گردوی خردشده: 100 گرم
- كره: 100 گرم
- پودر كاكائو: يك تا ۲ قاشق سوپخوري
روش تهیه:
شكر و كره به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط كرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور متوسط بزنید. تخممرغها را دانهدانه اضافه كرده هر كدام را یك دقیقه بزنید؛ سپس وانیل را اضافه كنید.
آرد را با بكینگپودر مخلوط كرده، الك كنید و به مواد شیرینی اضافه كرده، به حالت دورانی هم بزنید تا یكدست شود.
كمی از آرد را با پودر كاكائو، كشمش و گردو مخلوط كنید و در آخر به مواد شیرینی بیفزایید. سینی را چرب كرده و كاغذ روغنی بگذارید. به اندازه یك قاشق با فاصله از مواد شیرینی را در سینی فر قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
نظر کاربران
با سلام تازه عضو شدم فعلا نظری ندارم