۳۴۳۹۴
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى

سیر را رنده كرده و یك قاشق چای‌خوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكه‌های لیموترش مرطوب و مزه‌دار كنید...


مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى

مجله آشپزی ایده آل:

مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى

مواد لازم:
  • سیر: 5عدد
  • مرغ: یك عدد با وزن یك كیلو به بالا
  • لیموترش: یك عدد، تكه شده
  • سركه سفید: یك‌هشتم پیمانه
  • روغن زیتون: یك‌چهارم پیمانه
  • فلفل بو داده شده: 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر اورگانو: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آب پرتقال طبیعی: 100 میلی‌لیتر
  • فلفل دلمه‌ای: 2عدد
  • مواد لازم برای تهیه سس ریحان:
  • آرد: 50گرم
  • كره: 50گرم
  • شیر: 100 میلی‌لیتر
  • پنیرپیتزا: 2 قاشق سوپ‌خوری سرپر
  • ریحان: 3 قاشق سوپ‌خوری، ساطوری شده
  • پیاز: 2 قاشق سوپ‌خوری، خلالی‌شده

روش تهیه:

سیر را رنده كرده و یك قاشق چای‌خوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكه‌های لیموترش مرطوب و مزه‌دار كنید. بعد مخلوط سیر و نمك را به آرامی به زیرپوست مرغ و قسمت‌های داخلی آن بمالید. سعی كنید بخشی از سیر را در زیرپوست مرغ باقی بگذارید. سركه سفید، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه بوداده، اورگانو و هر ادویه دلخواه دیگر را با هم مخلوط كنید. مرغ را در آن قرار دهید و مجددا بغلتانید تا آغشته به مواد شود. فلفل را داخل شكم مرغ گذاشته و سپس مرغ را با همان مواد در داخل یك كیسه برای ۴ساعت در یخچال استراحت دهید تا به اصطلاح مزه‌دار شود. یك ظرف مناسب انتخاب كنید و مرغ را پس از بستن ران‌ها به هم، در داخل آن قرار دهید و همچنین مواد سركه و روغن زیتون را نیز بیفزایید. سپس ۶۰ میلی‌لیتر از آب پرتقال طبیعی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از ۳۰دقیقه هر ۱۵دقیقه یکبار از باقی آب پرتقال روی مرغ بریزید. مدت زمان پخت این مرغ حدود ۲ساعت است.


تهیه سس ریحان:

آرد و كره را حرارت دهید تا به اصطلاح آرد بو داده شود، سپس به آن شیر بیفزایید و بگذارید تا به غلظت فرنی برسد بعد از روی حرارت برداشته و پنیرپیتزا را به مواد بیفزایید. پس از آنكه دمای مواد ولرم شد پیاز و ریحان را نیز به آن اضافه كنید. برای ادویه این سس بهتر است از انواع پاپریكای تند، اورگانو و پودر زنجبیل استفاده شود.


نكته:

پس از 30دقیقه، داخل ظرف شما از آب و چربی مرغ در حال پخت ممكن است پر شود. درنتیجه سعی كنید همواره تنها یك بند انگشت از آب و چربی در ظرف فر باشد و اگر بیشتر بود با قاشق آن را خارج كنید.

برای سس، من معمولا از مقداری مرزه خشك نیز استفاده می‌کنم.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج