مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى
سیر را رنده كرده و یك قاشق چایخوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكههای لیموترش مرطوب و مزهدار كنید...
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- سیر: 5عدد
- مرغ: یك عدد با وزن یك كیلو به بالا
- لیموترش: یك عدد، تكه شده
- سركه سفید: یكهشتم پیمانه
- روغن زیتون: یكچهارم پیمانه
- فلفل بو داده شده: 2 قاشق چایخوری
- پودر اورگانو: یكدوم قاشق چایخوری
- آب پرتقال طبیعی: 100 میلیلیتر
- فلفل دلمهای: 2عدد
- مواد لازم برای تهیه سس ریحان:
- آرد: 50گرم
- كره: 50گرم
- شیر: 100 میلیلیتر
- پنیرپیتزا: 2 قاشق سوپخوری سرپر
- ریحان: 3 قاشق سوپخوری، ساطوری شده
- پیاز: 2 قاشق سوپخوری، خلالیشده
روش تهیه:
سیر را رنده كرده و یك قاشق چایخوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكههای لیموترش مرطوب و مزهدار كنید. بعد مخلوط سیر و نمك را به آرامی به زیرپوست مرغ و قسمتهای داخلی آن بمالید. سعی كنید بخشی از سیر را در زیرپوست مرغ باقی بگذارید. سركه سفید، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه بوداده، اورگانو و هر ادویه دلخواه دیگر را با هم مخلوط كنید. مرغ را در آن قرار دهید و مجددا بغلتانید تا آغشته به مواد شود. فلفل را داخل شكم مرغ گذاشته و سپس مرغ را با همان مواد در داخل یك كیسه برای ۴ساعت در یخچال استراحت دهید تا به اصطلاح مزهدار شود. یك ظرف مناسب انتخاب كنید و مرغ را پس از بستن رانها به هم، در داخل آن قرار دهید و همچنین مواد سركه و روغن زیتون را نیز بیفزایید. سپس ۶۰ میلیلیتر از آب پرتقال طبیعی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از ۳۰دقیقه هر ۱۵دقیقه یکبار از باقی آب پرتقال روی مرغ بریزید. مدت زمان پخت این مرغ حدود ۲ساعت است.
تهیه سس ریحان:
آرد و كره را حرارت دهید تا به اصطلاح آرد بو داده شود، سپس به آن شیر بیفزایید و بگذارید تا به غلظت فرنی برسد بعد از روی حرارت برداشته و پنیرپیتزا را به مواد بیفزایید. پس از آنكه دمای مواد ولرم شد پیاز و ریحان را نیز به آن اضافه كنید. برای ادویه این سس بهتر است از انواع پاپریكای تند، اورگانو و پودر زنجبیل استفاده شود.
نكته:
پس از 30دقیقه، داخل ظرف شما از آب و چربی مرغ در حال پخت ممكن است پر شود. درنتیجه سعی كنید همواره تنها یك بند انگشت از آب و چربی در ظرف فر باشد و اگر بیشتر بود با قاشق آن را خارج كنید.
برای سس، من معمولا از مقداری مرزه خشك نیز استفاده میکنم.
ارسال نظر