۳۴۳۸۳
۲ نظر
۵۱۷۶
۲ نظر
۵۱۷۶
پ

سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

سوپ سفید یا سوپ جو، خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ است. این سوپ معمولا از سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان به حساب می‌آید.

مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک می‌تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
  • هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
  • کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
  • آب مرغ: ۳ پیمانه
  • کره: ۶۰ گرم
  • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: نیم لیتر
  • خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد اولیه برای تهیه این سوپ خوشمزه را می‌توانید راحت و بی‌دردسر و با تخفیف از اینجا تهیه کنید:

سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

روش تهیه:

۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ - به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.

۲ - به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

۳ - جو پرک را زیاد نپزید، چون در سوپ له می‌شود.

۴ - اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پس قارچش؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما قارچم برسز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج