مرغ توسكانى، خوراک ایتالیایی ها
یك غذای بسیار ساده از منطقه توسكان ایتالیا كه مواد مصرفی آن همگی در دسترس بوده و تقریبا تغییری در دستور غذایی آن رخ نداده است.
مجله آشپزی ایده آل: یك غذای بسیار ساده از منطقه توسكان ایتالیا كه مواد مصرفی آن همگی در دسترس بوده و تقریبا تغییری در دستور غذایی آن رخ نداده است. قاعده این است كه این خوراك را با نان یا به تنهایی سرو میكنند اما اگر قصد دارید آن را به عنوان وعده اصلی ظهر بخورید، میتوانید بنا به سنت ایرانی آن را با چلو سرو كنید كه بسیار هم خوب از آب درمیآید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- مرغ: 8 تكه، پوستكنده
- پیاز متوسط: یك عدد، خلالی نازك
- فلفلدلمهای قرمز: 2 عدد نگینی
- سیر: یك حبه، رنده شده
- كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد
- آب مرغ: 150میلیلیتر
- آویشن: یك قاشق چایخوری
- لوبیاچیتی: 400 گرم، پختهشده
- پودر نان: 3 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- روغن را در یك تابه گود روی شعله متوسط داغ كرده و تكههای مرغ را ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. هر طرف مرغها ۵ دقیقه باید تفت داده شود و فقط یكبار آنها را برگردانید. تكههای مرغ را از روغن خارج كنید.
۲- پیاز و فلفل دلمهای را داخل تابه ریخته و ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و كمی رنگ بگیرد. اگر روغن كم شده است، یكی، دو قاشق غذاخوری روغن اضافه كنید. سیر را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
۳- مرغ را به تابه برگردانده و گوجهفرنگیهای كنسروی را خرد كرده و اضافه كنید. آب مرغ و آویشن را نیز اضافه كرده و كمی نمك و فلفل بزنید. در تابه را بسته و با شعله ملایم مرغ را ۴۰ دقیقه بپزید.
۴- هنگامی كه آب مرغ غلیظ شد یا به اصطلاح كار رفت، مرغ و مواد همراه آن را داخل یك ظرف نسوز چرب شده ریخته، لوبیا را آبكش كرده و روی مرغ بریزید. پودر نان را روی آن پاشیده و ظرف را داخل فر قرار دهید. خوراك را ۱۰ دقیقه گریل كرده، سپس آن را سرو كنید.
نکات:
1 - به جای كنسرو گوجهفرنگی، میتوانید 3 یا 4 گوجهفرنگی متوسط را پوست كنده و اضافه كنید. در این صورت مقدار آب مرغ را به 200 میلیلیتر افزایش دهید.
2 - به جای آب مرغ از آب جوش هم میشود استفاده كرد اما آب مرغ طعم بهتری به مواد همراه مرغ میدهد.
نظر کاربران
این که سوخته!!!