اكلر تارت
ابتدا آرد، پودربادام، وانيل و پودر شكر را با يكديگر مخلوط كرده، كره نرم شده را ميان آن ميگذاريم و با نوك انگشتان با مواد خشك مخلوط ميكنيم.
- آرد: ۳۰۰ گرم
- كره: ۲۰۰ گرم
- پودربادام: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: يك عدد
- آب سرد: ۱۰۰ ميليليتر
- پودرشكر: ۳ قاشق سوپخوري
- وانيل: نصف قاشق چايخوري
ابتدا آرد، پودربادام، وانيل و پودر شكر را با يكديگر مخلوط كرده، كره نرم شده را ميان آن ميگذاريم و با نوك انگشتان با مواد خشك مخلوط ميكنيم. تخممرغ و آب سرد را با يكديگر مخلوط كرده با چنگال به هم ميزنيم تا يكدست شوند سپس مايه را به مواد ماسهاي شكل قبل اضافه كرده همه را با هم مخلوط ميكنيم تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير را يك ساعت در يخچال استراحت داده سپس از يخچال خارج كرده و يك ساعت دوباره در دماي محيط استراحت ميدهيم تا نرم شود سپس آن را داخل بشقاب تارت به قطر 30 سانتيمتر پهن كرده و روي سطح آن را با چنگال يا وسيله مخصوص حفرههايي ايجاد ميكنيم تا پف نكند. قالب را به مدت 40 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
مواد لازم براي داخل تارت:
- اكلرهاي كوچك پر شده با خامه: حدود 20 عدد
- كرم پاتيسير: 2 ليوان
- موز: 3 عدد
- گردو خرد شده: نصف ليوان
ابتدا 2 تا 3 قاشق از كرم پاتيسير را روي بيسكويت پخته شده پهن ميكنيم، موز را حلقه كرده با گردوي خرد شده روي سطح كرم پخش كرده بقيه كرم را روي مواد ميريزيم و با اكلرها روي سطح تارت را ميپوشانيم. بهتر است اين تارت يك شب در يخچال بماند.
ارسال نظر