سوپ پیاز
هرچه تعداد مواد اولیه یك غذا كمتر باشد، تهیه آن دشوارتر است. سوپ پیاز از آن دسته غذاهایی است كه مواد تشكیلدهنده كمی دارد، اما اگر خوب عمل بیاید، بینظیر است.
مجله آشپزی ایده آل: هرچه تعداد مواد اولیه یك غذا كمتر باشد، تهیه آن دشوارتر است. سوپ پیاز از آن دسته غذاهایی است كه مواد تشكیلدهنده كمی دارد، اما اگر خوب عمل بیاید، بینظیر است. تنها مزه این سوپ نیست كه مهم است، پیاز موجود در این سوپ سموم بدن را دفع میكند و برای افراد سرماخورده فوقالعاده است. پیاز در این پیشغذا سرخ شده نیست بلكه به آرامی تفت داده میشود تا كاراملی شود. روی صحبتم با كسانی است كه پیازخور نیستند، امتحان این سوپ را از دست ندهید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- كره گیاهی: 30 گرم، 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری، 30 میلیلیتر
- پیاز درشت: 3 عدد، خلالی ریز
- شكر: یك قاشق چایخوری
- آرد: یك قاشق غذاخوری
- آب قلم: نیم لیتر
- نان باگت: 4 برش
- پنیر موتزارلا: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
- نمك و فلفل: به میزان لازم
۱- كره و روغن را در یك قابلمه بزرگ داغ كرده و پیاز را در آن بریزید. شعله را تا آنجا كه ممكن است كم كنید تا پیاز در مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت به آرامی تفت خورده و كاراملی شود. گهگاه آن را هم بزنید تا مایه یكدستی تهیه شود.
۲- پیاز را در یك گوشه ظرف جمع كنید و آن قسمت را از روی حرارت كنار بكشید، شعله را زیاد كنید و شكر را در روغن بریزید، كمی صبر كنید تا شكر ذوب شده و رنگ بگیرد، سپس آن را با پیاز مخلوط كنید. آرد را اضافه كرده و با حرارت متوسط یك دقیقه تفت دهید.
۳- آب قلم یا ۲ عدد قرص عصاره بره حل شده در نیم لیتر آب جوش را اضافه كنید. هنگامی كه به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته ۴۰ دقیقه آن را بپزید.
۴- روی هر برش نان یك قاشق غذاخوری پنیر ریخته و آنها را در فر گریل كرده، نمك و فلفل سوپ را اندازه كنید. سوپ را برای هر نفر در كاسه كشیده و یك عدد از نانها را روی آن بگذارید و سرو كنید.
نکات آشپزی:
۱- از پیاز سفید استفاده كنید.
۲- بهترین نوع كره، كره گیاهی لیوانی است كه عطر خوبی دارد.
۳- اگر شكر زیاد سرخ شود، تلخ میشود. پس این كار را به دقت انجام دهید.
۴- سوپ را با لیموترش سرو كنید.
ارسال نظر