رول ژامبون پنير با يوفكا
ژامبونها را در ابعاد ۵ در ۵ سانتيمتر برش ميدهيم. براي هر رول، ۳ تا ۴ برگ از اين ژامبونهاي برشخورده را در نظر ميگيريم، مابين آنها پنير خامهاي كشيده و آنها را به هم ميچسبانيم،
- خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود ۲۰ برگ
- ژامبون مرغ: ۴۰۰ گرم پنير خامهاي: ۲۰۰ گرم
- فلفل سياه نيمكوبشده براي طعمدار كردن پنير: به ميزان لازم
- كره نرمشده: ۵۰ گرم
- كره ذوبشده: ۵۰ گرم
روش تهیه :
ژامبونها را در ابعاد 5 در 5 سانتيمتر برش ميدهيم. براي هر رول، 3 تا 4 برگ از اين ژامبونهاي برشخورده را در نظر ميگيريم، مابين آنها پنير خامهاي كشيده و آنها را به هم ميچسبانيم، خمير يوفكا را از عرض تا كرده، روي آن كره نرمشده ميريزيم. يك طرف آن را ژامبون را قرار ميدهيم و 2 طرف آنها را روي ژامبون قرار ميدهيم و در طول به دور خودش ميپيچيم تا همانند رولهايي را كه در شكل ميبينيم حاصل شود. رولها را كنار هم داخل سيني چيده، كره ذوبشده را روي آن ميريزيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 170 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. سپس براي هر نفر 2 رول داخل ظرف سرو كرده و روي آن را با ليموترش و پپروني و سس خردل تزئين ميكنيم.
ارسال نظر