۳۴۳۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

رول ژامبون پنير با يوفكا

ژامبون‌ها را در ابعاد ۵ در ۵ سانتي‌متر برش مي‌دهيم. براي هر رول، ۳ تا ۴ برگ از اين ژامبون‌هاي برش‌خورده را در نظر مي‌گيريم، مابين‌ آن‌ها پنير خامه‌اي كشيده و آن‌ها را به هم مي‌چسبانيم،

رول ژامبون پنير با يوفكا

رول ژامبون پنير با يوفكا

مواد لازم:
  • خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود ۲۰ برگ
  • ژامبون مرغ: ۴۰۰ گرم پنير خامه‌اي: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سياه نيم‌كوب‌شده براي طعم‌دار كردن پنير: به ميزان لازم
  • كره نرم‌شده: ۵۰ گرم
  • كره ذوب‌شده: ۵۰ گرم


روش تهیه :

ژامبون‌ها را در ابعاد 5 در 5 سانتي‌متر برش مي‌دهيم. براي هر رول، 3 تا 4 برگ از اين ژامبون‌هاي برش‌خورده را در نظر مي‌گيريم، مابين‌ آن‌ها پنير خامه‌اي كشيده و آن‌ها را به هم مي‌چسبانيم، خمير يوفكا را از عرض تا كرده، روي آن كره نرم‌شده مي‌ريزيم. يك طرف آن را ژامبون‌ را قرار مي‌دهيم و 2 طرف آن‌ها را روي ژامبون قرار مي‌دهيم و در طول به دور خودش مي‌پيچيم تا همانند رول‌هايي را كه در شكل مي‌بينيم حاصل شود. رول‌ها را كنار هم داخل سيني چيده، كره ذوب‌شده را روي آن مي‌ريزيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 170 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. سپس براي هر نفر 2 رول داخل ظرف سرو كرده و روي آن را با ليموترش و پپروني و سس خردل تزئين مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج