پنكیك بزن بر بدن!
خوردن این پنكیك را با یك لیوان شیر امتحان كنید. در این صورت طعم آن بینظیر خواهد شد.
مجله آشپزی ایده آل: خوردن این پنكیك را با یك لیوان شیر امتحان كنید. در این صورت طعم آن بینظیر خواهد شد.
مواد لازم:
- تخممرغ: یك عدد
- آرد: 40 گرم
- شیر: 50 میلیلیتر
- پودركاكائو: یك قاشق سوپخوری
- بیكینگپودر: یكدوم قاشق مرباخوری
- نمك: به میزان لازم
- خامه، شكلات،عسل، مارمالاد یا مربا: برای تزیین
- پنكیك: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- سفیده و زرده را جدا كرده، زرده را همراه آرد، پودركاكائو، بیكینگپودر و شیر با همزن بزنید.
۳- سفیده را جدگانه همراه كمی نمك زده تا پف كند و هم بزنید.
۴- كف تابه را چرب كنید و از مخلوط ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری برداشته و در تابه بریزید.
۴- تابه را كمی بچرخانید و اجازه دهید مخلوط شما طلایی شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. برای این پنكیك میتوانید از تابه عروسكی مخصوص استفاده كنید. این تابهها را میتوانید از قنادیها بخرید. سپس مطابق تصویر با خامه، شكلات و مربا تزیین كنید.
میتوانید پودركاكائو را از دستور حذف كرده و به جای آن یك قاشق آرد اضافه كنید. این مقدار برای ۳ تا ۴ پنكیك شكلاتی كافی است.
نظر کاربران
فکر کردم منظور از پنکیک پودر صورته !!! مجله جان تیتر انحرافی میزنیااااا
شماره ٢ مو؟؟؟
alie vali kamel tozih nadade........
b nazaram khob bod makhsosan pankekash..manon