۳۴۳۲۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

آشپزی مینی مال

لابه‌لاى چند طبقه چاینیز

می‌توانید كمی روغن را با اندكی پودرزنجبیل، زردچوبه و نمك و فلفل طعم‌دار كرده و از آن روی تكه‌های نان بمالید.



لابه‌لاى چند طبقه چاینیز

مجله آشپزی ایده آل:

لابه‌لاى چند طبقه چاینیز

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • نان پیتا: 2عدد، 8 تكه
  • سینه مرغ: 400 گرم‌، نگینی
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد، نگینی
  • پیازچه: 4عدد، ساطوری‌شده
  • سیر: 2حبه، ساطوری‌شده
  • زنجبیل تازه: 2قاشق چای‌خوری، رنده شده
  • سویاسس: 3قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یك قاشق چای‌خوری
  • جعفری: یك قاشق غذاخوری،‌ ساطوری‌شده
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط گاز داغ كنید. مرغ، پیازچه و فلفل دلمه‌ای را ۶دقیقه در آن تفت دهید تا پیازچه و فلفل نرم و مرغ سرخ شود.

۲- سیر و زنجبیل را اضافه كرده و تفت دادن را یك دقیقه دیگر ادامه دهید. سویاسس را درون تابه ریخته و شعله را كم كنید. مواد را هم بزنید تا كاملا مخلوط شوند.

۳- نشاسته را در ۳قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و درون خوراك بریزید. پس از یكی، دو دقیقه كمی فلفل به غذا اضافه كرده و جعفری ساطوری‌شده را روی آن ریخته و تابه را از روی شعله بردارید.

۴- یك تابه را روی شعله متوسط داغ كرده. تكه‌های نان پیتا را با قلم‌مو و روغن كمی چرب كنید. روی آن نمك و فلفل سیاه پاشیده و آنها را ۳دقیقه در تابه تفت دهید تا كرانچی شود.

۲- نان‌ها و مواد را در یك ظرف لایه لایه چیده و از سس مرغ روی آن بریزید. غذای آماده شده را بدون درنگ نوش جان كرده و لذتش را ببرید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج