آشپزی مینی مال
لابهلاى چند طبقه چاینیز
میتوانید كمی روغن را با اندكی پودرزنجبیل، زردچوبه و نمك و فلفل طعمدار كرده و از آن روی تكههای نان بمالید.
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- نان پیتا: 2عدد، 8 تكه
- سینه مرغ: 400 گرم، نگینی
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، نگینی
- پیازچه: 4عدد، ساطوریشده
- سیر: 2حبه، ساطوریشده
- زنجبیل تازه: 2قاشق چایخوری، رنده شده
- سویاسس: 3قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: یك قاشق چایخوری
- جعفری: یك قاشق غذاخوری، ساطوریشده
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط گاز داغ كنید. مرغ، پیازچه و فلفل دلمهای را ۶دقیقه در آن تفت دهید تا پیازچه و فلفل نرم و مرغ سرخ شود.
۲- سیر و زنجبیل را اضافه كرده و تفت دادن را یك دقیقه دیگر ادامه دهید. سویاسس را درون تابه ریخته و شعله را كم كنید. مواد را هم بزنید تا كاملا مخلوط شوند.
۳- نشاسته را در ۳قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و درون خوراك بریزید. پس از یكی، دو دقیقه كمی فلفل به غذا اضافه كرده و جعفری ساطوریشده را روی آن ریخته و تابه را از روی شعله بردارید.
۴- یك تابه را روی شعله متوسط داغ كرده. تكههای نان پیتا را با قلممو و روغن كمی چرب كنید. روی آن نمك و فلفل سیاه پاشیده و آنها را ۳دقیقه در تابه تفت دهید تا كرانچی شود.
۲- نانها و مواد را در یك ظرف لایه لایه چیده و از سس مرغ روی آن بریزید. غذای آماده شده را بدون درنگ نوش جان كرده و لذتش را ببرید.
ارسال نظر