كباب مدیترانهاى
مدیترانه نزدیكترین محل به خاورمیانه است و بالطبع از نظر فرهنگ غذایی تاثیر فراوانی از آن گرفته است. این منطقه بارور و حاصلخیز سرشار از انواع سبزیجات و گیاهان بوده و از نظر دامی هم غنی است.
مجله آشپزی ایده آل: مدیترانه نزدیكترین محل به خاورمیانه است و بالطبع از نظر فرهنگ غذایی تاثیر فراوانی از آن گرفته است. این منطقه بارور و حاصلخیز سرشار از انواع سبزیجات و گیاهان بوده و از نظر دامی هم غنی است. عامل اصلی طعم در مزه خوش این كباب، زیتون است كه در سواحل مدیترانه به وفور یافت میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- راسته گوساله: 600 گرم، خرد شده
- روغن زیتون: یكچهارم پیمانه
- زیتون سیاه: 100 گرم، بدون هسته
- پودر آویشن: 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یكقاشق چایخوری
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه، خرد شده
- نمك: به میزان لازم
۱- همه مواد را به جز نمك با هم مخلوط كنید و گوشت را حداقل یك ساعت در مایه بخوابانید.
۲- گوشت را از مایه درآورده و با زیتون، یكی در میان به سیخ بكشید. گوشت را روی منقل كباب كنید، شعله باید ملایم باشد تا زیتونها نسوزد. كباب را كمی نمك پاشیده و با نان، چلو یا پاستا سرو كنید.
نكته:
اگر به آویشن تازه دسترسی دارید یكی، دو شاخه از آن را داخل مایه گوشت بیندازید.
ارسال نظر