آدانا كبــاب، خویشاوند نزدیک کباب کوبیده
خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه.
مجله آشپزی ایده آل: خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه. اگر گذرتان به استانبول افتاد در كوچههای منتهی به خیابان استقلال، به یادماندنیترین آدانا كبابهای زندگیتان را نوشجان خواهید كرد.
- گوشت: یک کیلوگرم
- پیاز رنده شده و آب گرفته: ۲۰۰ گرم
- نمک: ۱۵ گرم
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد نگینی
- زیره سبز: یك قاشق چایخوری
- پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
گوشت، پیاز و نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیمساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. هر ۱۲۰ گرم مایه کباب را به یک سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
نکات:
1 - گاهی در آدانا كباب، یكی، دو حبه سیر رنده شده اضافه میشود.
۲ - آدانا كباب از كوبیده ایرانی بزرگتر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ كشیده میشود.
3 - نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در تركیه تهیه میشود كه اگر در دسترستان بود، یك قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت اضافه كنید و از طعم آن لذت ببرید.
۴ - آدانا كباب را به جای چلو با خوراكی مركب از بلغور و گوجهفرنگی كه گاهی بسیار تند است، سرو میكنند.
ارسال نظر