هیگادوی اسپانیایی از نوع مادریدی
جگر غذایی نیست كه مصرف مداوم آن توصیه شود، چون بخشی از مواد دفعی بدن مرغ بهویژه اگر هورمونی باشد در آن میماند، اما مصرف گهگاه آن بهعنوان یك منبع غنی آهن و پروتئین بیضرر است. این خوراك اسپانیایی به سرعت آماده میشود و برای شبهایی كه شامی در كار نیست، جایگزین مناسبی است.
برترین ها: جگر غذایی نیست كه مصرف مداوم آن توصیه شود، چون بخشی از مواد دفعی بدن مرغ بهویژه اگر هورمونی باشد در آن میماند، اما مصرف گهگاه آن بهعنوان یك منبع غنی آهن و پروتئین بیضرر است. این خوراك اسپانیایی به سرعت آماده میشود و برای شبهایی كه شامی در كار نیست، جایگزین مناسبی است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- جگر مرغ: 400گرم
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوریشده
- سیر: 3حبه، ورقهورقه شده
- پودر پاپریكا: به میزان لازم
- روغن: 6 قاشق غذاخوری
- جعفری: 2قاشق غذاخوری ساطوری شده
- سركه سفید یا قرمز: 6 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- رگ و ریشه جگر را جدا كرده و آنها را نصف كنید. نیمی از روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و بلوری شود. در یك دقیقه آخر سیر را نیز اضافه كنید.
2- پیاز و سیر را با قاشق سوراخدار از تابه خارج كنید. روغن باقیمانده را به تابه اضافه كنید، جگرها را خشك كنید و خیلی ملایم در پاپریكا زده و داخل تابه با شعله متوسط 10دقیقه سرخ كنید.
۳- هنگامیكه آب جگر كاملا كشیده شد، پیاز را به تابه برگردانید و با در بسته روی شعله ملایم ۵دقیقه بپزید.
4- جعفری و سرکه را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه و بهسرعت سرو كنید.
نكات:
1- هنگام سرخ كردن جگر مراقب باشید تا روغن به سر و رویتان نپرد، از در تابه برای جلوگیری از پاشیدن روغن استفاده كنید.
۲- میتوانید نمك و فلفل را با پاپریكا مخلوط كرده و جگر را در آن بریزید.
3- برای سرو سنتی، دور نان تست را گرفته و آن را مثلثی ببرید، سپس با قلممو روی آن روغن زیتون مالیده و در تابه برشته كنید.
نظر کاربران
خیلی عالی بود. مرسی