طرز تهیه دو نوع غذا با «میگو و نودل»
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
میگو كبابی با سبزیجات
مواد لازم:
- شاهمیگو: ١٢ عدد
- پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم
- فلفلدلمهای قرمز: ١ عدد
- كدو سبز: ٤ عدد خلالی شده
- پودر كاری: ۲ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا میگوها را با كمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط میكنیم و كنار میگذاریم تا طعمدار شود. در این فاصله سبزیجات را با كمی روغن زیتون تفت میدهیم تا نیمپز شود.
۲- حال تمامی سسها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه كرده، مخلوط میكنیم و كنار میگذاریم. در نهایت میگوها را به سیخ چوبی كشیده روی زغال یا گاز یا كبابپز به مدت خیلی كوتاه كباب میكنیم و روی سبزیجات كه در ظرف كشیدهایم میریزیم.
۳- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.
نودل میگو و بروكلی
مواد لازم
- میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
- كلم بروكلی: ٥٠٠ گرم
- فلفل دلمهای قرمز: ١ عدد
- كاری: ٢ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
- سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- نودل: ٣ بسته
طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل دلمهای را خلالی كرده و همراه میگو ادویه تفت میدهیم، كلم بروكلی را بخارپز می کنیم اما كم میپزیم تا له نشود، مواد را مخلوط كرده و سسها را به آن اضافه میكنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۲- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف میكشیم و سس به دست آمده را روی آن میریزیم و سرو میكنیم.
ارسال نظر