آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان،شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژه ای داشته است. فرانسوی ها برای خوردن غذا به تازگی، طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت می دهند.
شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد. در سال ۲۰۱۰،دانش غذایی فرانسه ،توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد. باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
کرم بروله دسر مورد علاقه فرانسوی هاست که از کاستارد خامه ای غلیظ و یک رویه کاراملی نازک و شکننده تهیه می شود که به صورت سرد،سِرو می شود.
"Bouillabaisse" یک نوع خورشت ماهی است که با صدف و سیب زمینی و سبزیجات طبخ می شود.
"جگر چرب" -جگر غاز- غذای تجملی و گرانقیمت فرانسوی ها است.
ارسال نظر