اورنج وانیلا كرم
پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یك لیوان آبجوش و سپس آب سرد مخلوط كرده، به آن فیله پرتقال اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد....
برترین ها:
موادلازم:
- پودر ژله پرتقال: یك بسته
- آب سرد: یك پیمانه
- آب داغ: یك پیمانه
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- شكر: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۱۶۰ میلیلیتر
- آبپرتقال تازه: ۸۰میلیلیتر
- خامه فرمگرفته: ۳۰۰ گرم
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری یا اسانس پرتقال یك قطره
- پوست پرتقال رنده شده: یك قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: یك قاشق سوپخوری سرصاف
- فیله پرتقال یك عدد
1- پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یك لیوان آبجوش و سپس آب سرد مخلوط كرده، به آن فیله پرتقال اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد.
2- پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و اجازه دهید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
3- زرده تخممرغ، شكر، وانیل یا اسانس را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا مخلوط شود.
4- شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حین هم زدن به مایه زرده اضافه كنید.
5- ظرف را روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا كمی غلیظ شود. نباید جوش بیاید. حدود 3دقیقه كافی است.
6- محلول ژلاتین را به مواد اضافه كنید. خامه شیرین شده را بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی به مایه اضافه كنید تا یكدست شود.
7- كرم خنكشده را روی ژله بسته شده درون قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.
نکات آشپزی
1- این دسر را با ژله لیمو و آبلیمو نیز میتوان تهیه كرد.
2- وقتی ژله پرتقال را در ظرف میریزید میتوانید ظرف را یكطرفی قرار دهید تا كج ببندد و بعد كرم را رویش بریزید.
یا میتوانید ژله را ته قالب ریخته پس از بستن، كرم را رویآن بریزید.
ارسال نظر