اسپاگتی؛ غذای فقیران در رستورانهای گران
اسپاگتی روغن زیتون و سیر یک غذای ساده و دلپذیر رومی می باشد. در اصل به عنوان غذایی ارزان برای افراد فقیر پخته می شده, ولی اکنون به یکی از غذاهای پر طرفدار در رستوران ها تبدیل شده است.
مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی روغن زیتون و سیر :
- روغن زیتون : ۱۲۵ میلی لیتر
- سیر له شده : ۳ حبه
- اسپاگتی تازه : ۴۵۰ گرم
- جعفری تازه ریز خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
۱. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ نمایید . سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید . مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید . اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود . ( در صورتی که سیر سوخت , تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید ) .
۲ . در همین فاصله , قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید , بپزید . اسپاگتی را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید .
۳. مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود . فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید .
۴. اسپاگتی روغن زیتون و سیر را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .
ارسال نظر