کتف مرغ گریلشده
آماده کردن این کتفها در منزل کار بسیار سریع و سادهای است و وقت شما را خیلی کم میگیرد. معمولا در همه خانوادهها طرفدار زیادی نیز دارد.
برترین ها:
مواد لازم:
- کتف مرغ حدود ۱۰ عدد
- زعفران آب کرده ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آرد سوخاری یک لیوان
- پیاز متوسط یک عدد
- فلفل دلمهای متوسط یک عدد
- سویا سس ۴قاشق غذاخوری
- پودر کاری ۲قاشق چایخوری
- پودر سیر ۲قاشق چایخوری
- پودر تخم گیشنیز یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آماده کردن این کتفها در منزل کار بسیار سریع و سادهای است و وقت شما را خیلی کم میگیرد. معمولا در همه خانوادهها طرفدار زیادی نیز دارد. فقط باید دقت کنیم که آنها را تازه آماده کرده و داغ داغ سرو کنیم.
ابتدا کتفهای مرغ را خوب شسته و تمیز میکنیم سپس داخل کاسهای بزرگ ریخته و با ۲ قاشق از زعفران و ۲ قاشق از آب لیمو و نمک و فلفل و ادویهها آنها را مزه دار میکنیم.پیاز و فلفل دلمهای را خیلی نازک خلالی کرده، به آنها اضافه میکنیم درب ظرف را میبندیم و مواد را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مرغها مزه دار شوند. پنجره مخصوص گریل کردن مرغ یا گوشت را روی ذغال گذاشته کتفها که مزهدار شدن روی آن چیده و کباب میکنیم. در غیر اینصورت تابه چدنی را حسابی داغ کرده و جوجهها را به صورت استیکی با دمای خیلی زیاد داخل آن سرخ میکنیم.
نظر کاربران
salam adab ghzahai khob ra mekahwm
پاسخ ها
pakistani harf zadi?
chi migi aziz
مگه مرغ کتفم داره؟
با سه نوع پودر و آرد سوخاری،سس سویا چه کنیم!!!!!!1
منظورشون از کتف همون پاچین خودمونه