طرز تهیه کانولی شکلاتی به شیوه جدید
کانولی نوعی شیرینی قدیمی ایتالیایی – آمریکایی هست که خیلی وقته بهش بی توجهی شده. خمیر و مواد داخل اون به سرعت آماده می شه.
- خمیر پفکی
- پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای) ۴۸۰ گرم
- شکر ۶۰ گرم
- پودر کاکائو خالص ۴ قاشق سوپخوری
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- شکلات ساده خرد شده ۶۰ گرم
- مربای توت خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
- شکلات ساده خرد شده ۶۰ گرم
- شربت ذرت رقیق ۱ قاشق چایخوری
- پسته ی خرد شده ۳۰ گرم
طرز تهیه:
1- فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- خمیر پفکی را تهیه و آماده کنید. خمیر را با قاشق درون قیف تزئینی بریزید که نوک آن ساده و گرد ( حدود 1 سانتی متر) باشد. به آرامی نوارهایی از خمیر با فاصله 5/7 سانتی متر روی یک سینی فرِ چرب شده قرار دهید و 12 اکلر درست کنید که طول هر کدام 10 سانتی متر و عرضشان 3 سانتی متر و ارتفاعش 2 سانتی متر باشد.
3- آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند. اکلرها را از روی سینی فر به روی صفحه فلزی انتقال دهید تا خنک شود.
4- برای مواد داخل اکلر، پنیر ریکوتا، شکر، کاکائو و وانیل را در یک کاسه هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. شکلات و توت را با آن مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
5- یک ساعت قبل از سرو به شکل افقی اکلر ها را نصف کنید. خمیر های نرم داخل آن را خارج کنید. درون آن را با مواد تهیه شده از ریکوتا پر کنید. نیمه ی دوم را روی آن برگردانید.
6- برای تزئین روی آن شکلات، کره و شربت ذرت را روی حرارت پایین ذوب کنید و آن را همراه پسته روی اکلر ها بریزید. بگذارید خنک شود.
ارسال نظر