شیرینی نارنجکی؛ معروفِ همه پسند
اگر آمار را بررسی کنیم، تعداد زیادی از افراد جامعه را عاشقان به شیرینی خامه ای تشکیل داده اند. در بین این دسته از شیرینی ها، نان خامه ای یا به قول بعضی ها شیرینی نارنجکی، طرفداران بیشتری دارد. ما هم طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
- خامه فرم گرفته به میزان لازم
- رنگ زرد در صورت تمایل
- وانیل مقداری
- بکینگ پودر مقداری
- روغن مایع 20 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- آب 200 گرم
- آرد شیرینی پزی 100 گرم
- شکلات برای تزئین در صورت تمایل
طرز تهیه:
۲. وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده تا کاملا به خورد خمیر برود ( حواستان باشد خمیر نباید گرم باشد که تخم مرغ ها موقع ریختن بسته نشون )
برای تیره تر شدن خمیر می توان کمی رنگ زرد به خمیر اضافه کرد.
3.درون قیف با ماسوره ساده یا شکوفه مایع ریخته و بسته به سلیقه به اندازه ی دلخواهشکوفه می زنیم و درون فر با دمای 210 درجه قرار می دهیم تا زمانی که نان ها طلایی و خشک شوند.
4.بعد از خنک شدن نان ها با قیف و ماسوره خامه ی فرم گرفته را در داخل نان پمپ می کنیم .
5. برای تزیین روی نان خامه ای شکلات را حرارت داده و بر روی نان خامه ای خود بریزید.
ارسال نظر