سس شوفروا مخصوص ماهی
در این مطلب طرز تهیه نوعی سس را به شما آموزش می دهیم که می توانید آن را تهیه کنید و روی ماهی بریزید. شاید تعجب انگیز باشد که در این سس از آب گوشت استفاده شده اما روی ماهی استفاده می شود. اما پیشنهاد می کنیم آن را درست کنید.
مواد لازم:
- آرد ۵۰ گرم
- کره ۷۵ گرم
- آب گوشت ۱ و ۱/۲ لیتر
- ژلاتین ۲ ورق
- خامه ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱- آرد و کره را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد طلائی رنگ شود. ۱/۲ لیتر از آبگوشت را به تدریج اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سس نرم و لطیف شود. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به ظرف لعابی انتقال دهید.
۲- باقی مانده آب گوشت را کمی گرم کنید. ژلاتین را خرد کرده و در کمی آب جوش حل کنید. آب گوشت را با ژلاتین حل شده مخلوط کنید.
۳- ظرف لعابی حاوی ماده اولیه سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط ژلاتینی را کم کم داخل آن بریزید تا غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و خامه را کم کم داخل سس اضافه کنید.
۴- نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید تا سس سرد و کمی بسته شود.
ارسال نظر