گیاهخواری با کباب سبزیجات
در طرز تهیه کباب سبزیجات که از ترکیبات زیبای رنگارنگ از فلفل دلمه ای, کدو سبز, بادمجان و پیاز قرمز استفاده شده و می توان به تنهایی سرو شود و یا در کنار یک وعده غذایی قرار بگیرد.
مواد لازم جهت تهیه کباب سبزیجات:
- فلفل دلمه ای قرمز بزرگ : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای سبز بزرگ : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای نارنجی بزرگ : ۱ عدد
- کدو سبز رنگ : ۱ عدد
- بادمجان کوچک : ۴ عدد
- پیاز قرمز متوسط : ۲ عدد
- آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
- سیر له شده : ۱ حبه
- رزماری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
-
- بلغور گندم پخته شده : مقداری
- سالاد گوجه فرنگی و زیتون : مقداری
طرز تهیه کباب سبزیجات :
۱. فلفل دلمه ای ها را نصف نموده و دانه های آن ها را بگیرید و به قطعات یک اندازه ۲/۵ سانتیمتری چهارگوش خرد نمایید .
۲. کدو ها را پاک نمایید و از طول به دو نیم تقسیم نموده و آن ها را به قطعات ۲/۵ سانتی متری خرد نمایید .
۳. بادمجان ها را پاک نموده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید , ۲ عدد پیاز قرمز را پوست نموده و آن ها را نیز به ۸ برش یک اندازه تقسیم نمایید .
۴. بادمجان , پیاز , فلفل دلمه ای و کدو سبز ها را در یک کاسه بزرگ بریزید .
۵. در یک کاسه کوچک تر , آب لیمو , روغن زیتون , سیر , رزماری , نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط نمایید و روی سبزیجات خرد شده بریزید و هم بزنید تا تمام سبزیجات به سس آغشته شوند .
۶. فر را روی دمای متوسط گرم نمایید . سبزیجات را به ۸ سیخ چوبی کباب که از قبل در آب خیسانده اید , بکشید . آن ها را روی سینی فر مرتب چیده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کباب نمایید . تا زمانی که سبزیجات کبابی , برشته و نرم شوند چندین بار آن ها را بچرخانید .
۷. سبزیجات کباب شده را روی لایه ای از بلغور گندم پخته همراه با سالاد گوجه و زیتون سرو نمایید .
ارسال نظر