کیک تر دارچین و گردو
قالب مربعی شكلی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، آنگاه شکر را بهتدریج بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
برترین ها:
مواد لازم:
- تخممرغ: ۳ عدد
- شکر: ۱۲۰ گرم
- آرد: ۱۱۰ گرم
- بیكینگپودر: یكدوم قاشق چایخوری
- کره ذوبشده: ۱۸۵ گرم
- دارچین: ۳ قاشق چایخوری
- هل: یك قاشق سوپخوری
- گردوی برشته و خرد کرده: ۹۰ گرم
- شکر: یك فنجان
- آب: ۱۸۰ میلیلیتر
روش تهیه:
۱- قالب مربعی شكلی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید.
۲-تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، آنگاه شکر را بهتدریج بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
۳-سپس آرد، بیكینگپودر و دارچین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه كنید.
4- حالا کره و گردو را درون مایه بریزید و مخلوط حاصل را داخل قالب ریخته، صاف کنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
5- بعد کیک را روی پنجره سیمی برگردانید و شربت گرم را روی کیک گرم بریزید. اینک صبر کنید تا کیک خنک شود.
6- بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت:
1- شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود.
2- سپس به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.
ارسال نظر