شیرینى با كــرم مــیوه
كره، پودر قند و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی بزنید تا یكدست شود...

برترین ها:
مواد لازم:
- آرد: ۱۵۰ گرم
- آرد ذرت: ۵۰ گرم
- وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
- پودر قند: ۵۰ گرم
- كره: ۱۷۰ گرم
- كره: ۵۰ گرم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- توتفرنگی خرد شده: ۵ عدد
- كیوی خرد شده: ۲ عدد
1- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف سینی فر كاغذ روغنی پهن كنید.
2- كره، پودر قند و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی بزنید تا یكدست شود.
3- سپس آردها را با هم مخلوط و الك كنید و به تدریج به مخلوط بالا اضافه كرده و هم بزنید.
4- به اندازه یك فندق از مخلوط را برداشته به صورت گرد فرم داده و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید.
5- با استفاده از یك چنگال آغشته به آرد به آرامی روی آنها را فشار دهید تا تخت شوند.
6- سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شوند. پس از خنك شدن درمیان 2 عدد از شیرینیها كرم آماده شده قرار داده و در ظرف مورد نظر بچینید.
روش تهیه مواد میانی:
كره را داخل ظرف با همزن بزنید تا یكدست شود. پودر قند را به تدریج اضافه کنید تا با كره كاملا تركیب شود، حدودا 10 دقیقه طول خواهد كشید. سپس میوههای خرد شده را اضافه كنید. این كرم خوشمزه میوهای برای استفاده آماده است.
نكته:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
ارسال نظر