كیك اسفنجى
زرده و سفیده تخممرغ را جدا كنید....

برترین ها:
مواد لازم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۶ عدد
- آرد: ۱۵۰ گرم
- بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- آب جوش: یكچهارم پیمانه
1- زرده و سفیده تخممرغ را جدا كنید.
2- زرده را در ظرف مناسبی ریخته و حدود 30 ثانیه بزنید.
3- شكر را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید.
4- بلافاصله آب جوش را به مواد اضافه كنید. 5- آنقدر بزنید تا زرده سفید شده و حجم آن زیاد شود.
6- زرده را كنار گذاشته و سفیده را بزنید.
7- زرده و سفیده را با هم مخلوط و سپس مواد خشك شامل (آرد، بیكینگپودر، وانیل) را اضافه كرده همه مواد را به آرامی و دورانی با هم مخلوط كنید و در قالبی به قطر 25سانتی متر كه كف آن را با كاغذ پوشش دادهاید بریزید.
8- قالب را در فر 180درجه در طبقه وسط به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت آن را در قالب خنك كنید.
ارسال نظر