ورقه، غذای سهل الوصول گیلکی
نوعی كوكوی بادمجان گیلكی كه با نان یا كته خورده میشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفهجویی میكند.
برترین ها: نوعی كوكوی بادمجان گیلكی كه با نان یا كته خورده میشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفهجویی میكند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان متوسط: 3عدد
- تخممرغ: 4 تا 5 عدد
- روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقههایی به ضخامت 2 سانتیمتر ببرید، روی آن نمك پاشیده و در آبكش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشك كنید.
2 - بادمجانها را در روغن سرخ كنید، سپس با حوله كاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
3 - یك تابه را چرب كنید و بادمجانها را كف آن بچینید. تخممرغها را در یك كاسه شكسته، زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنید تا یكدست شود.
4 - تابه را روی شعله متوسط داغ كنید، سپس تخممرغها را اضافه كرده و آن را بپزید تا تخممرغ ببندند. پس از 10دقیقه، آن را برش داده و پشتورو كنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجهفرنگی، ماست و كته سرو كنید.
نظر کاربران
در عین سادگی واقعاً خوشمزست...