سالاد مرغ تایلندى
اگر زیاد از زنجبیل استفاده نكردهاید، آرامآرام آن را وارد غذاهای مصرفی خود كنید تا دلتان را نزند، سالاد در نظر گرفته شده یكی از مواردی است كه برای شروع آشنایی با زنجبیل مناسب است.
برترین ها: اگر زیاد از زنجبیل استفاده نكردهاید، آرامآرام آن را وارد غذاهای مصرفی خود كنید تا دلتان را نزند، سالاد در نظر گرفته شده یكی از مواردی است كه برای شروع آشنایی با زنجبیل مناسب است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل: یك قاشق چایخوری، رنده شده
- پودر فلفل قرمز: یكدوم قاشق چایخوری
- نصف سینه مرغ: نگینی
- كاهوی متوسط: یك عدد، خرد شده
- هویج متوسط: یك عدد، خلالی
- خیار متوسط: 2 عدد، حلقهحلقه
- بادامزمینی: 20 گرم، نیمكوب
- روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
۱ - روغن را درون یك تابه روی شعله متوسط داغ كنید. تكههای مرغ را نمك پاشیده و ۶ تا ۷ دقیقه در آن سرخ كنید تا برشته شود.
۲ - آبلیمو، سویاسس، زنجبیل و پودرفلفل را مخلوط كنید.
۳ - مواد سالاد را در ظرف ریخته و سس را روی آن بریزید و سرو كنید.
نکات:
۱- اگر مقدار مرغ را بیشتر كرده یا از حبوبات پخته، جوانه گندم یا نودل در این سالاد استفاده كنید، آن را به یك غذای سریع و خوشمزه تبدیل میكنید.
۲- اگر با عطر و طعم زنجبیل مشكل ندارید، میتوانید مقداری از آن را به هر شكل كه مایلید، خرد یا رنده كرده و به سالاد اضافه كنید.
ارسال نظر