باندالو
میگو کبابی سازگار با ذائقه ایرانی
رگ پشت میگوها را خارج كرده و آنها را شسته و خشك كنید....
برترین ها: كسانی كه به آسیای جنوب شرقی سفر كردهاند، احتمالا با انواع كبابهایی كه به سیخ چوبی كشیده شده و در كنار خیابان فروخته میشوند برخورد كردهاند. از بین این كبابهای رنگارنگ، تنها چند نوع آن به مذاق ایرانیها سازگار است و این كباب میگو كه به نام ساتای میگو هم شناخته میشود، یكی از آنهاست.
مواد لازم برای۴نفر:
- میگوی ریز: 300 گرم
- فلفلدلمهای سبز یا قرمز: یك عدد
- پیاز متوسط: یك عدد
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سویاسس: یكچهارم پیمانه
- زنجبیل رندهشده: 2 قاشق چایخوری
- گشنیز ساطوری: یك قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند: یك عدد، ساطوری
- آبلیموترش: 3 قاشق غذاخوری
۱ - رگ پشت میگوها را خارج كرده و آنها را شسته و خشك كنید.
۲ - در یك كاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آبلیمو را مخلوط كرده و میگوها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.
۳ - سیخهای چوبی را كه قبلا در آب خیساندهاید، برداشته و به ترتیب یك تكه فلفل دلمهای، یك تكه پیاز و یك میگو به سیخ بكشید به هر سیخ ۳ تا ۴ میگو بزنید.
۴ - میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ كنید. زمان كباب كردن ۸ دقیقه و سرخ كردن حدود ۶ دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو كنید. سرو این خوراك برای یك شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.
روش انتخاب و نگهداری زنجبیل
چگونه یک زنجبیل تازه و رسیده را تشخیص داده و انتخاب کنیم؟
ریشههایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم و سفت است. ریشهای که رنگ روشنتر دارد، از ریشههای تیرهرنگ، تازهتر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد.
شرایط نگهداری زنجبیل
زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگهدارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا ۳ هفته در یخچال سالم میماند و قابل استفاده است.
پ
ارسال نظر