مرغ زنجبیلى
هرجای آسیای جنوبشرقی سفر كنید، مرغ زنجبیلی را كه به اشكال متفاوت طبخ میشود، پیدا خواهید كرد.
برترین ها: هرجای آسیای جنوبشرقی سفر كنید، مرغ زنجبیلی را كه به اشكال متفاوت طبخ میشود، پیدا خواهید كرد. دستور غذایی فوق چینی است و میتوانید آن را با برنج، نودل، نان یا سالاد استفاده كنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ یا بوقلمون: 800 گرم
- زنجبیل تازه: نصف قاشق غذاخوری، رندهشده
- سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
- سركه یا آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
- كنجد: 2 قاشق غذاخوری
۱ - مرغ را به اندازهای كه در دهان جا بگیرد خرد كنید و هر تكه را با یك چاقوی كوچك سوراخ كنید.
۲ - همه مواد را با هم مخلوط كنید و تكههای مرغ را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.
۳ - یك تابه را چرب كرده و روی شعله متوسط داغ كنید. تكههای مرغ را حدود ۱۰ دقیقه در آن سرخ كنید تا كاملا بپزد. میتوانید آنها را به سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و ترهبار آبپز سرو كنید.
نکات:
۱- اگر با سویاسس میانهای ندارید، آن را حذف كنید.
۲- میتوانید كنجد را از سس حذف كنید و آن را هنگام سرخ یا كباب كردن مرغ اضافه كنید تا كنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.
ارسال نظر