۳۱۰۹۱
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مرغ زنجبیلى

هرجای آسیای جنوب‌شرقی سفر كنید، مرغ زنجبیلی را كه به اشكال متفاوت طبخ می‌شود، پیدا خواهید كرد.


مرغ زنجبیلى

برترین ها: هرجای آسیای جنوب‌شرقی سفر كنید، مرغ زنجبیلی را كه به اشكال متفاوت طبخ می‌شود، پیدا خواهید كرد. دستور غذایی فوق چینی است و می‌توانید آن را با برنج، نودل، نان یا سالاد استفاده كنید.

مرغ زنجبیلى

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • سینه مرغ یا بوقلمون: 800 گرم
  • زنجبیل تازه: نصف قاشق غذاخوری، رنده‌شده
  • سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
  • سركه یا آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  • كنجد: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

۱ - مرغ را به اندازه‌ای كه در دهان جا بگیرد خرد كنید و هر تكه را با یك چاقوی كوچك سوراخ كنید.

۲ - همه مواد را با هم مخلوط كنید و تكه‌های مرغ را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.

۳ - یك تابه را چرب كرده و روی شعله متوسط داغ كنید. تكه‌های مرغ را حدود ۱۰ دقیقه در آن سرخ كنید تا كاملا بپزد. می‌توانید آنها را به سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و تره‌بار آبپز سرو كنید.

نکات:

۱- اگر با سویاسس میانه‌‌ای ندارید، آن را حذف كنید.

۲- می‌توانید كنجد را از سس حذف كنید و آن را هنگام سرخ یا كباب كردن مرغ اضافه كنید تا كنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج