۳۱۰۸۷
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

خورش كارى با مرغ

موطن اصلی کاری آسیاست اما ورود این ادویه شگفت​انگیز به غرب در اواسط قرن نوزدهم آن را به یک ادویه محبوب در فواصل قرون نوزدهم و بیستم تبدیل کرده، کاری پای ثابت میز های غذا بود و همچنان جزء محبوب‌ترین‌ها به حساب می آید.


برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: موطن اصلی کاری آسیاست اما ورود این ادویه شگفت​انگیز به غرب در اواسط قرن نوزدهم آن را به یک ادویه محبوب در فواصل قرون نوزدهم و بیستم تبدیل کرده، کاری پای ثابت میز های غذا بود و همچنان جزء محبوب‌ترین‌ها به حساب می آید.



مواد لازم:
  • سیر
  • كاری
  • سینه مرغ
  • كدو
  • هویج
  • كلم بروكلی
  • سبزیجات معطر
  • جوانه ماش
  • آرد ذرت
  • گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی
روش تهیه:

۱ - مخلوط سیر و كاری را در تابه سرخ كرده و بعد تكه‌های كوچك مرغ را هم به آن اضافه می​کنیم تا آنچه داخل تابه است تركیبی زیباتر شود.

۲ - حالا باید ۲ لیوان آب مرغ را به این مخلوط اضافه كنیم و بگذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید.

۳ - وقتی آب مرغ جوشید و كمتر شد آرد ذرت را اضافه می‌كنیم تا آب خورشمان لعاب بگیرد.

۴ - در ۳ تا ۴ دقیقه پایانی حرارت دادن به غذا ادویه را هم اضافه می‌كنیم. بعد نوبت به اضافه كردن سبزیجات‌ یعنی كدو، هویج و بروكلی می‌رسد.

نکته:

نباید سبزیجات را بیشتر از ۳ تا ۴ دقیقه بپزیم زیرا سبزیجات نباید له شود و باید تردی‌اش را حفظ كند.



پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • narges

    من اين مجله اينرنتي رو خيلي مي پسندم به تمام فاميل هم پيشنهادش كردم براي تمام سليقه ها مطلب داره ممنوع از تنوع و اطلاعاتي كه به ما مي ده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج