خورش كارى با مرغ
موطن اصلی کاری آسیاست اما ورود این ادویه شگفتانگیز به غرب در اواسط قرن نوزدهم آن را به یک ادویه محبوب در فواصل قرون نوزدهم و بیستم تبدیل کرده، کاری پای ثابت میز های غذا بود و همچنان جزء محبوبترینها به حساب می آید.
برترین ها: موطن اصلی کاری آسیاست اما ورود این ادویه شگفتانگیز به غرب در اواسط قرن نوزدهم آن را به یک ادویه محبوب در فواصل قرون نوزدهم و بیستم تبدیل کرده، کاری پای ثابت میز های غذا بود و همچنان جزء محبوبترینها به حساب می آید.
مواد لازم:
- سیر
- كاری
- سینه مرغ
- كدو
- هویج
- كلم بروكلی
- سبزیجات معطر
- جوانه ماش
- آرد ذرت
- گوجهفرنگی یا رب گوجهفرنگی
۱ - مخلوط سیر و كاری را در تابه سرخ كرده و بعد تكههای كوچك مرغ را هم به آن اضافه میکنیم تا آنچه داخل تابه است تركیبی زیباتر شود.
۲ - حالا باید ۲ لیوان آب مرغ را به این مخلوط اضافه كنیم و بگذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید.
۳ - وقتی آب مرغ جوشید و كمتر شد آرد ذرت را اضافه میكنیم تا آب خورشمان لعاب بگیرد.
۴ - در ۳ تا ۴ دقیقه پایانی حرارت دادن به غذا ادویه را هم اضافه میكنیم. بعد نوبت به اضافه كردن سبزیجات یعنی كدو، هویج و بروكلی میرسد.
نکته:
نباید سبزیجات را بیشتر از ۳ تا ۴ دقیقه بپزیم زیرا سبزیجات نباید له شود و باید تردیاش را حفظ كند.
نظر کاربران
من اين مجله اينرنتي رو خيلي مي پسندم به تمام فاميل هم پيشنهادش كردم براي تمام سليقه ها مطلب داره ممنوع از تنوع و اطلاعاتي كه به ما مي ده