شاه میگو را به سیخ بکشید!
میرویم سراغ میگو، حتما میدانید كه باید رگ میگو را از كمرش خارج كنید. حالا باید این میگوی بیرگ را به سیخ بكشید. یك سیخ چوبی برمیدارید، سر میگو را بالا میدهید و سیخ را از بدنش عبور میدهید...
برترین ها:
مواد لازم برای 2 نفر:
- میگو
- سیبزمینی
- نان تست
- لیموترش
- چیلی
- زنجبیل
- روغن كنجد
- سیر
- شیر
- كره
- سبزیجات معطر
روش تهیه:
میرویم سراغ میگو، حتما میدانید كه باید رگ میگو را از كمرش خارج كنید. حالا باید این میگوی بیرگ را به سیخ بكشید. یك سیخ چوبی برمیدارید، سر میگو را بالا میدهید و سیخ را از بدنش عبور میدهید تا وقتی پخت خودش را برای ما نگیرد و كز نكند گوشه قابلمه!
بعد از آن باید میگو را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آبجوشی كه با نمك مزهدار شده بگذارید و اجازه دهید آب جوش بیاید. حالا كه میگو پخته و گوشت تنش قابل رویت است باید داخل كمر آن را با تركیبی از سیر رندهشده، لیموترش، چیلی، زنجبیل و روغن كنجد پر كنید. یك قاشق بردارید و این مخلوط مهیج را داخل میگو بریزید. حالا یك غذای ۳طبقه فوقالعاده دارید: طبقه اول نان تست شده، طبقه دوم پوره سیبزمینی و طبقه آخر میگوی بیرگی كه به سیخ كشیده شده تا در زمان میل شدن هم قامتی افراشته داشته باشد و استایلش را حفظ كند!
به جای جوشاندن میگو میتوانید آن را روی آتش بگیرید یا در تابه گریل كنید. بدانید كه در هرحالتی میگوی بیچاره باید سرخ شود!
نظر کاربران
میگوی بیچاره !!! واقعا بیچارست مجله