آیس تى با زنجبیل و عرق نعنا
چای دمكشیده را به همراه مابقی مواد درون پارچ مخلوطكن ریخته و به مدت كمتر از ۳۰ ثانیه میكس كنید....
برترین ها:
مواد لازم:
- چای دمكشیده شده: یك فنجان
- پودر زنجبیل: یك قاشق چایخوری سرخالی
- عرق نعناع: نصف فنجان
- شكر: یك قاشق غذاخوری
- یخ: ۴ یا ۵ مكعب
- آب ولرم: یك فنجان
روش تهیه:
چای دمكشیده را به همراه مابقی مواد درون پارچ مخلوطكن ریخته و به مدت كمتر از ۳۰ ثانیه میكس كنید. لیوان را با نعناع تازه یا یك پر لیموترش تزیین كنید.
تجربه من:
برای هورت كشیدن آیستی عجله نكنید؛ چند حبه انگور یاقوتی به لیوانتان بیفزایید تا طعم خاص این نوشیدنی را احساس كنید.
ارسال نظر