۳۰۹۹۶
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

مرغ مديترانه‌ اى

سينه مرغ را همراه نصف يك عدد پياز و برگ بو بپزيد. مرغ بايد كاملا پخته شود. رب را در كره تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود...

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم:
  • سينه مرغ: يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق سوپ‌خوري
  • كره: ۲قاشق سوپ‌خوري
  • جعفري ساطوري‌شده: يك قاشق سوپ‌خوري
  • پياز داغ: يك قاشق سوپ‌خوري
  • نمك، پاپريكا، فلفل تند، ادويه تند وري ماسالا: به مقدار لازم
  • نان مديترانه‌اي (پيتا): يك بسته
  • ماست كيسه‌اي: براي تزيين

روش تهيه:

۱- سينه مرغ را همراه نصف يك عدد پياز و برگ بو بپزيد. مرغ بايد كاملا پخته شود.

۲- رب را در كره تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود.

۳- ادويه‌ها و پياز داغ را اضافه كنيد.

۴- يك‌دوم پيمانه از آب مرغ كه قبلا پخته‌ايد را اضافه كنيد و اجازه بدهيد تا سس غليظ شود.

۵- سينه مرغ را كه كاملا پخته شده تكه‌تكه كرده و در سس بريزيد و ۱۵دقيقه زمان بدهيد تا آن كاملا مزه‌دار شود.

۶- تركيب را از روي حرارت برداريد و در اين مرحله جعفري ساطوري شده را اضافه كنيد.

۷- نان مديترانه‌اي را به شكل مثلث برش داده و در كنار مرغ سرو كنيد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهتا

    عالی عالی عالی بود

  • shabnam gol

    اميدوارم خوشمزه باشه.آخه يه بار بنا به دستور پخت توي مجله سوپ درست كردم افتضاح شد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج