مرغ مديترانه اى
سينه مرغ را همراه نصف يك عدد پياز و برگ بو بپزيد. مرغ بايد كاملا پخته شود. رب را در كره تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود...

برترین ها:
مواد لازم:
- سينه مرغ: يك عدد
- رب گوجهفرنگي: ۳ قاشق سوپخوري
- كره: ۲قاشق سوپخوري
- جعفري ساطوريشده: يك قاشق سوپخوري
- پياز داغ: يك قاشق سوپخوري
- نمك، پاپريكا، فلفل تند، ادويه تند وري ماسالا: به مقدار لازم
- نان مديترانهاي (پيتا): يك بسته
- ماست كيسهاي: براي تزيين
روش تهيه:
۱- سينه مرغ را همراه نصف يك عدد پياز و برگ بو بپزيد. مرغ بايد كاملا پخته شود.
۲- رب را در كره تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود.
۳- ادويهها و پياز داغ را اضافه كنيد.
۴- يكدوم پيمانه از آب مرغ كه قبلا پختهايد را اضافه كنيد و اجازه بدهيد تا سس غليظ شود.
۵- سينه مرغ را كه كاملا پخته شده تكهتكه كرده و در سس بريزيد و ۱۵دقيقه زمان بدهيد تا آن كاملا مزهدار شود.
۶- تركيب را از روي حرارت برداريد و در اين مرحله جعفري ساطوري شده را اضافه كنيد.
۷- نان مديترانهاي را به شكل مثلث برش داده و در كنار مرغ سرو كنيد.
نظر کاربران
عالی عالی عالی بود
اميدوارم خوشمزه باشه.آخه يه بار بنا به دستور پخت توي مجله سوپ درست كردم افتضاح شد.