كباب لقمهاى خـانگى
مایه خمیر را به همراه شكر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید...
برترین ها:
مواد لازم:
- آرد: ۲۰۰ گرم
- مایه خمیر: یك قاشق سوپخوری
- آب ولرم: یكچهارم پیمانه
- نمك: یكدوم قاشق چایخوری
- شكر: یكدوم قاشق چایخوری
- شیر: سه چهارم پیمانه
- روغن: یكچهارم پیمانه
- گوشت: ۶۵۰ گرم
- پیازداغ: یك قاشق سوپخوری
- نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- تخممرغ: یك عدد
- پودر سوخاری: ۲ قاشق سوپخوری سرپر
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- ز رده تخممرغ برای رومال: یكعدد
روش تهیه:
1- مایه خمیر را به همراه شكر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
۲- در ظرف دیگر نمك و آرد را با هم مخلوط كنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه كنید.
3- سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
۴- خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید، در صورتی كه تمایل دارید میتوانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
5- سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بكشید و به مدت یك ساعت زمان دهید تا عمل آید.
۶- پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یك مستطیل بزرگ باز كنید و برشهای مثلثی به صورت مثلثهای متساویالساقین درآورید.
7- كبابها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول كنید.
۸- رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.
روش تهیه مواد میانی:
گوشت را همراه پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یك ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لولههای ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ كنید.
نكات آشپزی
1- اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نكرد، نشان آن است كه مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
۲- زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.
نظر کاربران
خیلی ممنون من ازش استفاده کردم....
این قسمت دستور غذایی مجله , از ویژه علایق منه.ازتون ممنونم همیشه مورد استفاده است.بازم ممنون.