۳۰۹۹۲
۲ نظر
۵۰۰۴
۲ نظر
۵۰۰۴
پ

كباب لقمه‌اى خـانگى

مایه خمیر را به همراه شكر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید...


كباب لقمه‌اى خـانگى

كباب لقمه‌اى خـانگى

برترین ها:

مواد لازم:
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • مایه خمیر: یك قاشق سوپ‌خوری
  • آب ولرم: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • شكر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • شیر: سه چهارم پیمانه
  • روغن: یك‌چهارم پیمانه
مواد میانی:
  • گوشت: ۶۵۰ گرم
  • پیازداغ: یك قاشق سوپ‌خوری
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • پودر سوخاری: ۲ قاشق سوپ‌خوری سرپر
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • ز رده تخم‌مرغ برای رومال: یك‌عدد

روش تهیه:


1- مایه خمیر را به همراه شكر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.


۲- در ظرف دیگر نمك و آرد را با هم مخلوط كنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه كنید.


3- سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.


۴- خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید، در صورتی كه تمایل دارید می‌توانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.


5- سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بكشید و به مدت یك ساعت زمان دهید تا عمل آید.


۶- پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یك مستطیل بزرگ باز كنید و برش‌های مثلثی به صورت مثلث‌های متساوی‌الساقین درآورید.


7- كباب‌‌ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول كنید.


۸- رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.

روش تهیه مواد میانی:


گوشت را همراه پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یك ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله‌های ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ كنید.

نكات آشپزی

1- اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نكرد، نشان آن است كه مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.


۲- زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • shima

    خیلی ممنون من ازش استفاده کردم....

  • هنگامه

    این قسمت دستور غذایی مجله , از ویژه علایق منه.ازتون ممنونم همیشه مورد استفاده است.بازم ممنون.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج