مربای آلوورا
آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد كنید...
برترین ها:
مواد لازم:
- آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یك كیلوگرم
- شكر: یك كیلو گرم
- آب: ۷۰۰ گرم
- اسانس آلوورا: ۲ قطره
- آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری
۱ - آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد كنید.
۲ - آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ - بعد از اینكه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شكر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید تركیب شكر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ - تركیب شكر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینكه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ - ۸۰۰ گرم باقیمانده از شكر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود.
۶ - سپس تركیب آب و شكر را روی حرارت بگذارید تا زمانی كه به نقطه جوش برسد.
۷ - هنگام جوشیدن كف شكر سطح آب میآید كه باید آنها را با یك قاشق بردارید.
۸ - حرارت گاز را ملایم كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت همینطور بجوشد.
۹ - وقتی كه تركیب كمی غلیظ شد آلوورا و شكری را كه قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه كنید.
۱۰ - مربای شما آماده است فقط اجازه دهید كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنید.
نكته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا كنید میتوانید وانیل را جایگزین آن كنید.
ارسال نظر