گراتن ژامبون و سبزيجات
ابتدا قارچها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابهاي چدني ميريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كردهايم و اجازه ميدهيم قارچها سرخ شده و آب آنها كشيده شود.
- ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
- سيبزميني حلقهاي سرخ شده: به ميزان لازم
- قارچ: ۴۰۰ گرم
- نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
- ذرت پخته شده: يك ليوان
- پنير فيلا فيلا رنده شده: ۲۰۰ گرم
- پنير تست ورقهاي: ۸ ورق
- سس سفيد (بشامل سس): يكونيم ليوان
- نمك و فلفل: به ميزان لازم كره: به مقدار لازم
- روغن زيتون : به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا قارچها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابهاي چدني ميريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كردهايم و اجازه ميدهيم قارچها سرخ شده و آب آنها كشيده شود. سپس آن را از روي حرارت برميداريم، نخودفرنگي و ذرت را به قارچ اضافه كرده و مواد را كنار ميگذاريم. داخل ظرف كمارتفاعي مثل بشقاب تارت را با كمي كره نرم شده چرب ميكنيم. نيمي از سس سفيد را كف ظرف پخش كرده و با يك رديف حلقههاي سيبزميني سرخ شده روي سس را ميپوشانيم. ورقههاي پنير تست را روي سيبزميني قرار داده و سپس ژامبون را خرد كرده و روي سطح پنير و سيبزمينيها پخش ميكنيم بقيه سس سفيد را روي ژامبون ريخته سپس ظرف را كنار ميگذاريم، پنير فيلا فيلا را به همراه نمك و فلفل به سبزيهايي كه از حرارت افتادهاند اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و مواد را روي ظرف گراتن پهن ميكنيم.
گراتن را حدود ۴۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
ارسال نظر