۳۰۸۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

كيك پرتقال و خامه

ابتدا كره و نيمي از شكر را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كند. زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كرده زرده‌ها را يكي يكي در حين هم زدن به مواد اضافه مي‌كنيم تا فرم بگيرد.

كيك پرتقال و خامه

كيك پرتقال و خامه

مواد لازم:
  • كره: ۱۲۵ گرم
  • شكر: ۱۳۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۱۲۰ گرم
  • پودربادام تست شده: ۱۲۰ گرم
  • آب پرتقال: نصف ليوان
  • خامه فرم گرفته: به ميزان لازم
  • مرباي پوست پرتقال: يك‌سوم ليوان براي داخل كيك
  • مرباي پوست پرتقال: يك‌دوم ليوان براي داخل خامه
  • اسانس پرتقال: يك دوم قاشق غذا خوري


روش تهیه :

ابتدا كره و نيمي از شكر را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كند. زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كرده زرده‌ها را يكي يكي در حين هم زدن به مواد اضافه مي‌كنيم تا فرم بگيرد، اسانس پرتقال را نيز در اين مرحله به مواد اضافه مي‌كنيم. آرد و آب پرتقال و پودربادام و مرباي پوست پرتقال‌ريزشده را به مواد اضافه كرده و تا آخركار با همزن برقي به هم مي‌زنيم در كاسه‌اي ديگر كه خشك و تميز باشد سفيده‌هاي تخم‌مرغ را هم مي‌زنيم نيمه ديگري از شكر را كه باقي مانده بود آرام آرام به آن اضافه مي‌كنيم و به هم مي‌زنيم تا فومي شكل شود. مواد زرده را به سفيده اضافه كرده با ليسك به شكل دوراني مواد را با هم تركيب مي‌كنيم تا پف سفيده نخوابد و كل مايه را داخل قالب گرد به قطر 25 سانتي‌متري ريخته و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

خامه فرم گرفته را با مرباي پوست پرتقال مخلوط كرده كيك را از عرض به 2 نيم تقسيم كرده قسمت رويي را نيز به 8 برش مساوي تقسيم مي‌كنيم مخلوط خامه را روي لايه زير كيك مي‌گذاريم و 8 برش را به صورت منظم روي خامه مي‌چينيم و روي كيك را با مقداري خامه، شكلات سفيد و مرباي پرتقال تزئين مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج