طرز تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود
طرز تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود بسیار آسان است و می توان آن را همراه خورش گوجه و برنج ادویه دار برشته, سرو نمود.
مواد لازم:
- آرد نخود : ۱۰۰ گرم
- ریشه زنجبیل ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
- سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری
- نمک : ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سبز تند تازه خرد شده : ۲ عدد
- گشنیز تازه خرد شده : مقداری
- آب : ۳۰۰ میلی لیتر
- ماهی : ۱ کیلوگرم
- روغن : ۳۰۰ میلی لیتر
- برنج پخته شده : مقداری
مواد لازم جهت تزیین ماهی سرخ شده در آرد نخود :
- لیمو برش زده : 2 عدد
- فلفل سبز تند از وسط برش خورده : 6 عدد
طرز تهیه:
۱. آرد نخود را در کاسه ی بزرگی بریزید . زنجبیل , سیر , پودر فلفل قرمز , نمک و زرد چوبه را نیز به آن اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط نمایید .
۲. فلفل سبزها و برگ های گشنیز را نیز اضافه نمایید . همه ادویه ها را خوب هم بزنید .
۳. آب را به تدریج به مواد مخلوط شده اضافه نموده , آن قدر هم بزنید تا خمیری نیمه غلیظ تشکیل شود . خمیر آماده شده را تا زمان استفاده , کنار بگذارید .
۴. با چاقوی تیزی ماهی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید .
۵. ماهی ها را با دقت داخل خمیر آماده فرو ببرید تا کاملا به آن آغشته شود , سپس مقدار اضافی خمیر را از ماهی ها جدا نمایید .
۶. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم نموده , ماهی های آغشته به خمیر را داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید . وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا ظرف دیگر آن نیز سرخ شود .
۷. ماهی سرخ شده در آرد نخود را به ظرف سرو منتقل نمایید و با برش هایی از لیمو و فلفل سبز آن را تزیین و به همراه برنج پخته شده سرو نمایید .
ارسال نظر