ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید
این ریزوتوی مرغ, یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا به شمار می آید که در رستوران های سراسر دنیا سرو می شود. اما هر آشپزی به سلیقه خود مقداری طرز تهیه را تغییر می دهد.
![ریزوتوی مرغ ریزوتوی مرغ](https://static1.bartarinha.ir/servev2/WQzYTQxMjQ2Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
- کره : ۱۲۵ گرم
- مرغ باریک خرد شده : ۹۰۰ گرم
- پیاز درشت خرد شده : ۱ عدد
- برنج ریزوتو : ۵۰۰ گرم
- پیمانه عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر
- آب انگور : ۱۵۰ میلی لیتر
- زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پودر پنیر پارمزان : ۶۰ گرم
۱. ۴ قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .
۲. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید .
۳. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت ۲۰ دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.
۴. ریزوتو را ۲ تا ۳ دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید .
ارسال نظر