املت ایتالیایی خوشرنگ و خوشمزه
یك املت ایتالیایی خوشرنگ و لعاب و نیز خوشمزه. مجموعهای از تمام مواد غذایی كه دوست دارید و بدن به آنها نیاز دارد. هرنوع كالباس یا گوشت سردی كه دوست دارید، می توانید در تهیه آن استفاده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
موادلازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- پیازمتوسط: یك عدد، ورقه خیلی نازك
- سیبزمینی: یك عدد، ورقه خیلی نازك
- هویج آبپز: 2عدد، خلالی
- كدوی كوچك: 2عدد، خلالی
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خلالی
- تخممرغ: 6عدد
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- ژامبون: 150گرم، ورقه ورقه شده
- پودرپنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
۱- یك ظرف نسوز را چرب كرده و پیاز را كف آن پهن كنید و سیبزمینی را روی آن بچینید. ظرف را ۳۰دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم و پخته شود. ظرف را خارج كرده و كنار بگذارید تا خنك شود.
۲- كمی نمك و فلفل روی سیبزمینی پاشیده و سبزیجات را روی آن بچینید. روغن را كف ظرف ریخته و تخممرغها را هم بزنید تا یكدست شود، دوباره كمی نمك و فلفل روی سبزیجات بریزید. ظرف را تا زمانی كه تخممرغها ببندد، در فر قرار دهید، سپس خارج كرده و پس از پاشیدن پنیر روی آن، با نان سرو كنید.
نكات:
۱- به دلخواه میتوانید از انواع دیگر سبزیجات مثل قارچ، بادمجان تنوری یا انواع پنیر میتوانید استفاده كنید.
2- اگر فر در دسترس ندارید، سیبزمینی و پیاز را در روغن كمی سرخ كنید تا نرم شود، سپس مواد را روی آن چیده و با در بسته روی شعله متوسط51 تا 02 دقیقه آن را بپزید. 3- اگر از اجاقگاز استفاده میكنید، سیبزمینی را كف ظرف بچینید.
نظر کاربران
عالی بود